Monterey
Hoi lieverds, goh nog 1 dag vakantie...... En dan kunnen we elkaar weer knuffelen. We hebben jullie gemist. Jammer dat skypen met ons niet lukte maar gelukkig wel met Bianca. Geniet van de beach. Goede terugreis. Wly. W&W
Zo te zien hebben jullie er (bijna) een prachtige vakantie op zitten. Bedankt voor de mooie verhalen en foto's.
En goede reis terug (zal wel even wennen zijn met het
nederlandse weer).
Zie jullie gauw.
xCrista
Hey lieverds,
De gezellige vakantie verhalen blijven maar binnenstromen.... We gaan ze nog missen ;)
We vonden het super om de vakantie met jullie mee te beleven. Maar wel heel gezellig als jullie weer in het land zijn. Succes met de terugreis, geniet van jullie laatste momenten in VS.
Liefs Patrick & Bianca
Lieve buurtjes,
Wat een fantastische rondreis hebben jullie gemaakt en wat laten jullie ons meegenieten van alle koffiepauzes en big size lunches en diners. Gelukkig doen jullie ook nog tussendoor aan gezonde maaltijden en misschien is het na terugkomst weer eens tijd voor een stoomovengerecht. Wij kijken uit naar jullie belevenissen als alle foto's en reisverhalen geordend zijn! Nog even en dan gaan we kijken hoe Nederland Duitsland in de pan hakt (voetbal). Het is in ieder geval een gekkenhuis momenteel.
Geniet nog de laatste dagen en een veilige terugreis en gehouden thuiskomst toegewenst.
Anita & Piet
Wat 'n geweldige vakantie is dit geweest, we hebben
genoten van alle verhalen en mooie foto's.Daar kunnen jullie met plezier op terug kijken.Wij zijn blij dat het zo goed verlopen is.Lieve Marianne en Simon
welkom terug in de familie kring over 'n paar dagen,
dat wordt wel weer wennen hoor,na zo veel vrije tijd.
Tot ziens,
liefs ome Gerard en tante Trees....
Hey M&S
Wat een prachtige verhalen, wat een onvergetelijke reis. Maar denk dat het ook wel weer fijn is op huiswaarts aan te gaan waar jullie nog lang zullen nagenieten en ons al het moois kunnen vertellen aankomend weekend.
Goede terugreis!
Knuffels, Nancy & Jeroen
Ik heb genoten van jullie beeldend geschreven verhalen. Wat een prachtige reis hebben jullie gemaakt.
Wel thuis!