Grand Canyon vervolg
Hoi Lieverds
Gaaf dat jullie de klim wandeling gedaan hebben. Dat hoort helemaal bij jullie vakantie!
Hier is het koud (gister max 11 graden) de koudste dag voor 3-6 in 26 jaar.
Dus geniet er maar van!
Dikke kus Patrick & Bianca
Hallo lieverds ja geweldige ervaringen in de grand canyon. Herkenbaar! Hoewel, gezellige tentjes? Nee die waren er in 1999 nog niet.... Kzit nu in RET op weg naar mn werk. Het regent. Geniet lekker verder. Veel liefs van Wim en Wilma
Wat maken jullie en hoop mij en ook leuk al die afwisseling. Jullie genieten volgens mij met volle teugen. Veel plezier!
Fantastische sportievelingen zijn jullie. Wat een vakantie. Ik ga morgen 5/6 richting Friesland (weer met jack en truien) gemiddeld 13/14 graden en dat in juni. Hopenlijk kan ik nog een keer op het terras een boek lezen, anders weer binnen bij de verwarming.
Vandaag 4/6 pijpenstelen uit de lucht al uren. Genieten jullie zoveel als mogelijk in dat mooie uitgestrekte land!!! liefs en knuffel Al een Tim Horton bezocht met heerlijke bagels??
Hallo Marianne en Simon, wat een geweldige verhalen! Om jaloers van te worden. Ik herken wel heel veel van onze reis, inmiddels vijf jaar geleden. Geniet van alle prachtige natuur daar en van het mooie weer! Hier in Gouda is het namelijk koud en nat. Hartelijke groet, Marijke
Net terug uit Corfu. Ook leuk, maar wat jullie samen beleven is wel heel erg leuk. Groot gelijk om nu te genieten nu jullie beidjes nog zo kwiek zijn. Nog heel veel plezier en we volgen jullie in het koude kikkerlandje.
Hallo marianne en Simon,
Wat enenmooie reis hebben jullie.
Wij verdrinken bijna in het zuiden des lands.
Maar schitterend hoor met die foto's er bij.
Geniet er maar van.
Hallo marianne en simon geniet van de mooie natuur.wij zitten nu in de winter met lots of snow in het zuider eiland.groetjes aat en louis.
Wat leuk om jullie reisverhalen te lezen.
Geniet er maar van (maar zo te lezen doen jullie dat al met volle teugen).